yoga retreats Thailand Spa Dreams

Yoga retreat en wellness


Spa Dreams, de mooiste yoaga retreats Thailand.

Een yoga retreat in Thailand en verblijven in een retreat met wellness hotel met spa? Indien je een yoga retreat in Thailand wilt boeken en alleen tevreden bent met een verblijf in de mooiste retreats of hotels, heeft Spa Dreams je zeker wat te bieden. Ook voor een luxe yoga retreat in Thailand.

Bij Spa Dreams kan je een yoga retreat Thailand in een 5 sterren resort boeken, bijvoorbeeld op het eiland Phuket en op het schiereiland Panwa. Je verblijft in het resort | luxe hotel Amatara. Dit luxe wellness hotel met privé zwembad beschikt over 105 luxe kamers, suites en villa's. Een aantal villa's en hotelkamers hebben uitzicht op de baai en zee. Deze yoga resort heeft naast het privé zwembad en vele wellness faciliteiten ook een fitness ruimte, buitenbad, salon en bibliotheek. Op deze luxe locatie in Thailand geniet je van luxe, wellness, rust en een fantastische locatie. Er is voor de deelnemers aan deze luxe yoga retreat in Thailand toegang tot een privé strand. Je kunt al deelnemen aan deze yoga retreat op Thailand van Spa Dreams vanaf 4 dagen. Je verblijft er op basis van vol pension. Dit is één van de voorbeelden van een verblijf in het kader van een yoga retreat op Thailand van Spa Dreams. Zie het volledige aanbod reizen en yoga retreats Thailand verder op deze pagina.

Waarom een yoga retreat Thailand boeken bij Spa Dreams

Spa Dreams heeft meer dan 40 jaar ervaring in yoga retreats, spirituele vakanties en gezondheidsreizen

Spa Dreams heeft veel ervaring met de organisatie van yoga retreats in Thailand, India, Sri Lanka en vele andere landen in Azië.

De kwaliteit- en prijsverhouding yoga retreats en reizen Spa Dreams is uitstekend

De yoga retreats worden gehouden op top locaties zoals spa en wellness resorts met uitzicht op zee

Spa Dreams heeft oog voor duurzaamheid en gezondheids trends

Voor deelnemers is er desgewenst een persoonlijk gezondheidsprogramma

Spa Dreams is ook specialist in detox vakanties, ayurveda reizen, wellness vakanties en fitness reizen

Groot aanbod yoga retreats in vele landen

Spa Dreams heeft een uitstekende service, de yoga retreats staan op een hoog niveau.

Er zijn op het gebied van yoga retreats altijd wel aanbiedingen bij Spa Dreams.

Yoga retreat Thailand is meestal op basis van volpension

Als je een yoga retreat via Spa Dreams boekt is dat meestal op basis van volpension. Je krijgt gezonde maar overheerlijke maaltijden en kunt je verblijf meestal combineren met een detox kuur of afvalprogramma. Er is voor vegetariërs en veganisten veel mogelijk. Thailand is een land waar vegetarisme en veganisme in de cultuur verweven is. Vers fruit, verse groenten en heerlijke kruiden worden in de overheerlijke maaltijden verwerkt. De ayurvedische | vedische keuken is in Thailand heel belangrijk.

Yoga retreat is te combineren met wellness retreat

Je kunt bij Spa Dreams je yoga retreat Thailand combineren met een wellness retreat. Bij de meeste wellness retreats hoort een individuele gezondheids- en wellness consult, 1 bloeddrukmeting en weerstandsanalyse, spa behandelingen, massages, fitness en veel meer. Bij iedere wellness retreat reis staat vermeld welke behandelingen je kunt verwachten, wat de wellness voorzieningen zijn en wat het eventuele fitness of bewegingsprogramma is. Een yoga retreat Thailand in combinatie met een wellness retreat van Spa Dreams is een weldaad voor je lichaam. Spa Dreams heeft een uitgebreide ervaring met gezondheidsvakanties.