Mooie yoga retreats Thailands bij Puur en Kuur

Yoga Retreat Thailand boeken via Puur en Kuur. Puur en Kuur, uit Amsterdam, heeft een uniek aanbod yoga retreats in Thailand.

book yoga retreats banner

Je kunt bij deze wellness reis organisatie uit Nederland een yoga retreat Thailand vanaf 5 dagen boeken, eventueel in combinatie met detox kuren of anti stress programma. Afhankelijk van de yoga retreat Thailand die je via Puur en Kuur boekt, krijg je yoga lessen, detox massages, fitness activiteiten of massages aangeboden. Het is dus afhankelijk van de door jou gekozen yoga retreat in Thailand welke activiteiten en programma’s je aangeboden krijgt.


Meestal op basis vol pension

De meeste van de yoga retreats Thailand van Puur en Kuur zijn op basis van volpension. Het gaat hierbij altijd om lichte, gezonde maaltijden waarbij je ook kunt kiezen uit een yoga retreat Thailand met raw food maaltijden en sappen. Ideaal om je lichaam te ontgiften en in je energie en kracht te komen. Indien je een yoga retreat in Thailand via Puur en Kuur boekt, moet je wel rekening mee houden dat je zelf een vliegticket moet boeken.

yoga in Thaise tempel

Wat kost een vliegticket Thailand?
Een retourticket Nederland of België naar Thailand kost ongeveer 1.000 euro. De prijzen van vliegtickets kunnen echter van dag tot dag veranderen. En iedere dag zijn er nieuwe aanbiedingen. Op de pagina vliegtickets Thailand kun je de prijzen van vliegtickets naar Thailand met elkaar vergelijken. Je kunt hier je goedkope vliegticket ook online boeken. Op deze pagina vind je een volledig overzicht van alle yoga retreats van Puur en Kuur, ook die van Thailand.


Het 4 sterren hotel Absolute Sanctuary

In luxe hotels en retreats in Thailand verblijven. Indien je een yoga retreat via Puur en Kuur in Thailand boekt, overnacht je bij de meeste retreats in het 4 sterren hotel Absolute Sanctuary. Dit hotel met zwembad en wellness center is geïnspireerd op Marrokaanse stijl. De warme kleuren en bijzondere vormgeving zijn inspirerend. Dit hotel ligt op het Zuid Thaise eiland Koh Samui. Voor een onvergetelijke verblijf in Thailand.

Dit hotel met privé zwembad in Thailand heeft 38 luxe kamers die om het zwembad heen liggen. Er is behalve het binnen zwembad ook een buiten zwembad, een fitness center, massagekamers, stoombad, sauna en veel meer. De keuken is spectaculair te noemen en de gezonde, vegetarische keuken waar gebruik wordt gemaakt van verse groenten, heerlijke kruiden en fruit, is alleen al een aanbeveling een yoga retreat in dit spa resort in Thailand te boeken.

yoga gevorderde oefening

Kamers met zeezicht

Het hotel beschikt over 10 luxe kamers met zeezicht. Ieder kamer heeft hier een bad. Daarnaast zijn er ook nog eens 4 luxe suites met bad. Voor diegenen die een zeer luxe yoga retreat in Thailand willen boeken. Een yoga retreat in Thailand van Puur en Kuur is een onvergetelijke ervaring. Zie voor een yoga retreat of vakantie voor singles onze website single reizen


Waarom een yoga retreat Thailand bij Puur en Kuur boeken?

Er zijn veel redenen om je yoga retreat Thailand juist bij Puur en Kuur te boeken.

  • Puur en Kuur is een Nederlandse reisorganisatie met jarenlange ervaring in het organiseren van yoga retreats.
  • Puur en Kuur heeft de mooiste locaties in Thailand uitgezocht
  • Duurzaamheid staat bij Puur en Kuur hoog in het vaandel.
  • Iedere locatie wordt door Puur en Kuur met zorg uitgezocht.
  • Puur en Kuur heeft uitstekende referenties.
  • Je verblijft altijd in uitstekende wellness hotels, ook hotels met wellness en spa.
  • Een yoga retreat van Puur en Kuur kan vaak gecombineerd worden met detox- en afvalprogramma.
  • Puur en Kuur is ook goed thuis in ayurveda reizen, mindfullness-, antistress en fitness reizen.
  • Puur en Kuur verzorgt ook yoga weekend en retreats in Nederland en België

Puur en Kuur heeft een magazine beschikbaar welke je gratis kunt aanvragen. Hier vind je ook de yoga retreats van Thailand in.


Verblijf in een wellness en spa resort in Thailand

Yoga retreat, meer dan een spirituele ervaring. Puur en Kuur weet dat een yoga retreat in Thailand een aanzienlijke financiële investering is, en dat je hier veel voor terug mag verwachten. De yoga reizen van Puur en Kuur naar Thailand, Indonesië, India en andere landen in Azië, zijn dan ook meer dan een geweldige spirituele ervaring.

yoga op een tropische bestemming

De yoga lessen zijn meer dan leuk, het arrangement uitgebreid en bijzonder en je hotel, resort of andere accommodatie bijzonder. Met name de wellness resorts van Puur en Kuur liggen op de mooiste plekjes in Thailand en bieden je alles wat je nodig hebt om optimaal te kunnen genieten van je yoga retreat in het fantastische Thailand.


puurenkuur yoga banner