Detox vakantie in Thailand boeken

Spectaculair Thailand, ook voor een detox vakantie.

Wie met overgewicht zit, af wil vallen en wil ontgiften, is een detox vakantie een zeer goede keuze. Temeer omdat je een ontgiftigings vakantie in Thailand prima kan combineren met een yoga retreat of culturele reis.

book yoga retreats banner

Detoxen in Thailand is goed te doen want de natuur biedt je daar alles wat je nodig hebt voor bijvoorbeeld een sapkuur. Hier vind je alles over een detox vakantie Thailand


Op het moment van schrijven van de tekst van deze blog ( 28-11-2017 ) is het niet mogelijk naar Thailand af te reizen omdat de vulkaan er zeer actief is en men een uitbarsting verwacht. Zo een vulkaanuitbarsting kan zeer gevaarlijk zijn. Vandaar dat het vliegveld ook tijdelijk gesloten is.

yoga gevorderden op het strand van Thailand

Voor wie is een detox vakantie geschikt?

Een detox vakantie met reinigingskuur is vooral geschikt voor mensen die zelf de nodige discipline missen om te gaan detoxen en/of behoefte hebben aan begeleiding. Afslanken en overgewicht kwijtraken is vooral een kwestie van motivatie. Tijdens een vakantie met begeleiding is detoxen een stuk eenvoudiger geworden. Er wordt immers goed voor je gezorgd en je hoeft het niet alleen te doen.


puurenkuur yoga banner