Blog

De inhoud van deze paragraaf wordt automatisch gegenereeerd.
dinsdag 28 november 2017
Detox vakantie in Thailand boeken
Tags: , reinigingskuur, detox vakantie Thailand
Spectaculair Thailand, ook voor een detox vakantie.

Wie met overgewicht zit, af wil vallen én wil ontgiften, is een detox vakantie een zeer goede keuze. Temeer omdat je een ontgiftigings vakantie in Thailand prima kan combineren met een yoga retreat of culturele reis. Detoxen in Thailand is goed te doen want de natuur biedt je daar alles wat je nodig hebt voor bijvoorbeed een sapkuur. Hier vind je alles over een detox vakantie Thailand.

Op het moment van schrijven van de tekst van deze blog ( 28-11-2017 ) is het niet mogelijk naar Thailand af te reizen omdat de vulkaar er zeer actief is en men een uitbarsting verwacht. Zo een vulkaanuitbarsting kan zéér gevaarlijk zijn. Vandaar dat het vliegveld ook tijdelijk gesloten is.

Voor wie is een detox vakantie geschikt?

Een detox vakantie met reinigingskuur is vooral geschik voor mensen die zelf de nodige discipline missen om te gaan detoxen en/of behoefte hebben aan begeleiding.  Afslanken en overgewicht kwijtraken is vooral een kwestie van motivatie.  Tijdens een vakantie met begeleiding is detoxen een stuk eenvoudiger geworden. Er wordt immers goed voor je gezorgd en je hoeft het niet alleen te doen.
Geplaatst door: Webmaster op 07:06
Geen reacties
vrijdag 3 maart 2017
Beste tijd jaar om yoga retreat in Thailand te boeken
Tags: spirituele reis Thailand, wellness resort, yoga retreat Thailand
Wie overweegt een yoga retreat of spirituele reis naar Thailand te boeken, kan dit het beste in de periode november tot en maart doen.  In deze periode van het jaar is de temperatuur in Thailand het lekkerst en is het goed om aan yoga te doen.  In de periode april tot en met oktober is het heet in Thailand.  Een temperatuur boven de 30 graden is dan zeker mogelijk.  Niet echt een fijne temperatuur om actief bezig te zijn.

Van juli tot en met oktober is het de regentijd, ook dan is Thailand niet optimaal voor een korte of lange vakantie of retreat te boeken. Het is wel afhankelijk van de locatie in Thailand of een yoga reis of retreat te doen is, als je aan een baai zit bijvoorbeeld kan ook Thailand verfrissend zijn. En als je in een wellness resort zit met spa en airconditioning, is het ook met 35 graden heerlijk vertoeven in het land met de prachtige kleuren, geuren en aardige mensen.
Bij Puur en Kuur kan je een wellness vakantie Thailand of een yoga retreat in Thailand boeken met verblijf in onder andere maart, april, mei, juni, augustus en november. Je kunt in dus bijna alle seizoenen een spirituele reis met yoga lessen naar één van de meest boeiende en inspirerende landen van de wereld boeken, Thailand!
Geplaatst door: Webmaster op 13:52
Geen reacties
woensdag 21 december 2016
Rondreis Thailand
Tags: spirituele reis, startpagina, rondreis Thailand
Wie een rondreis Thailand wil boeken, kan deze eenvoudig vinden op de startpagina rondreis.startpagina.nl
Hier vind je de leukste en voordeligste rondreizen Thailand.
Thailand is een fantastisch land om te bezoeken, de vele tempels, natuurschatten en kleurrijke bevolking maken het een uniek vakantieland. Ook in het kader van een spirituele reis of yoga reis naar Thailand.
Geplaatst door: Webmaster op 06:14
Geen reacties