Beste tijd jaar om yoga retreat in Thailand te boeken

Wie overweegt een yoga retreat of spirituele reis naar Thailand te boeken, kan dit het beste in de periode november tot en maart doen. In deze periode van het jaar is de temperatuur in Thailand het lekkerst en is het goed om aan yoga te doen.

book yoga retreats banner

In de periode april tot en met oktober is het heet in Thailand. Een temperatuur boven de 30 graden is dan zeker mogelijk. Niet echt een fijne temperatuur om actief bezig te zijn.


Van juli tot en met oktober is het de regentijd, ook dan is Thailand niet optimaal voor een korte of lange vakantie of retreat te boeken. Het is wel afhankelijk van de locatie in Thailand of een yoga reis of retreat te doen is, als je aan een baai zit bijvoorbeeld kan ook Thailand verfrissend zijn. En als je in een wellness resort zit met spa en airconditioning, is het ook met 35 graden heerlijk vertoeven in het land met de prachtige kleuren, geuren en aardige mensen.


mediterende man op het strand

Bij Puur en Kuur kan je een wellness vakantie Thailand of een yoga retreat in Thailand boeken met verblijf in onder andere maart, april, mei, juni, augustus en november. Je kunt in dus bijna alle seizoenen een spirituele reis met yoga lessen naar een van de meest boeiende en inspirerende landen van de wereld boeken, Thailand!


puurenkuur yoga banner